MIJN SPORT TALENT

Wat kun je tegenkomen in jouw sportcarrière, waar wil je bijleren en welke ervaringen hebben andere sporters waar je van kunt leren? Helpen in jouw route in je sport is onze missie.

Nieuw 'Het spel'

Het sport coaching spel!

Nieuw 'Het spel'

Interesse in onze coaching tool voor sporters?

MY SPORT TALENT

MY SPORT TALENT is opgericht vanuit de wens om jonge sporters te helpen in het maken van keuzes, te gidsen in wat ‘normaal’ is en vooral een stukje ‘op weg’ te helpen in het mooie sport traject dat ze aan het doorlopen zijn. Velen dromen van de Olympische Spelen of een carrière als profsporter. Echter voor weinigen is het einddoel uiteindelijk haalbaar: daarom is het essentieel dat je nu geniet van het vele sporten! Dat je leert gedurende je reis en dat je ervaringen bouwt die de rest van je leven bruikbaar zijn. Je bouwt in je jeugd-sportcarrière vriendschappen voor het leven op! MY SPORT TALENT kan helpen in performance coaching, we bieden het boek ‘mijn sport talent’ en een prachtig spel: ‘Goud-Zilver-Brons’ als tools om nog meer uit jezelf te halen. Het spel betreft een coaching tool waarbij je vooral inzicht ‘wint’ in jezelf waar jij, je team en je staf mee verder kan.

Contact - Rik, My Sport Talent

Het boek 'Mijn sport talent'

Het boek ‘Mijn sport talent’ is in de maak! Het boek richt zich op jou: de jonge ambitieuze sporter. Wat is talent? Hoe ontwikkel jij je talent, en uit welke componenten bestaat jouw sport talent?

Spel goud-zilver-brons-02

Het spel 'Goud-Zilver-Brons'

Het spelen van Goud-Zilver-Brons is een garantie voor een interessante sessie die jou en je omgeving inzichten verschaffen waardoor je nog scherper stappen kunt zetten in het bouwen van jouw (sport)carrière. 

braden-collum-9HI8UJMSdZA-unsplash

Workshops

Geïnteresseerd in een performance coaching workshop voor jouw team of vereniging? Bespreek het met ons en wij kijken naar de workshop die bij jouw team of vereniging past!

vince-fleming-aZVpxRydiJk-unsplash

Clinics

Een clinic van één van onze coaches  voor jouw vereniging, jouw bedrijf of uw organisatie met één van onze toptalenten? Bespreek uw clinic met ons!

CONTACT

Wilt u een clinic of workshop met een van onze talenten & coaches bespreken? Neem dan gerust telefonisch of per mail contact op. We stemmen graag op maat de invulling af.