Over de work-shops.

Verschillende workshops

Ben jij een jonge sporter? Wil je meer uit jezelf halen? Wil je naast je trainersteam iemand die objectief kijkt naar hoe het met ‘jou’ gaat en waar ‘jij’ kunt verbeteren? Zit je vast in je sport, weet je even niet wat te doen en zou je graag onafhankelijk begeleiding willen in het maken van jouw juiste keuzes? Of ben je een fanatieke atleet met nationale ambities die een extra stap wil zetten? Neem contact op en we kijken samen welke stappen we gaan nemen!

austin-distel-rxpThOwuVgE-unsplash

Business event

Met een lang track record in sales en commercieel management bij de grootste internationale IT-bedrijven van de wereld (Sun Microsystems & Microsoft) is de combi tussen sport en presteren snel gemaakt. Scoren is het doel van iedere sporter, maar ook van iedere verkooporganisatie. Wat zijn de overeenkomsten, hoe train je je organisatie (mentaal en fysiek) en hoe zorg dat je topfit bent om successen aaneen te rijgen? Een combi sessie van business-meets-sport waarbij een sportief deel wordt gekoppeld aan een commercieel coaching spel. Je kans op scoren verhogen? We stemmen graag de mogelijkheden 1:1 af.

Neem contact met ons op en wij stemmen de perfecte workshop samen met u af!

linda-mynhardt-5aDpgA9mofY-unsplash

Visie workshop

Ben je met je sportvereniging toe aan een verandering? Hoe ziet je technische staf er nu uit, wat is jullie visie, waar wil je heen en vooral: hoe past talent ontwikkeling binnen je bestaande mogelijkheden of moeten we nieuwe mogelijkheden creëren? Aan de hand van praktijkvoorbeelden en leuke verhalen gaan we samen ontdekken welke stappen genomen moeten worden en welke energy boost nodig is om ‘talent’ te laten ontplooien. De sessie is uit te breiden met een oud-topsporter in jouw sport of juist ‘huidig talent’ voor nog meer impact!

Neem contact met ons op en wij stemmen de perfecte workshop samen met u af!

Interesse of vragen? Neem contact op!