Over Rik.

'De olympische droom'

Rik Hardon was in zijn jeugd een fanatieke atleet met maar één droom: de Olympische Spelen. Hard trainen op de atletiekbaan maar uiteindelijk bleek hij niet het fysieke talent te hebben. Ook de vereniging en faciliteiten speelden een rol. Het omgaan met wedstrijdspanning en er staan op de juiste momenten had wellicht ook beter gekund. De droom was te ver gezocht. Geldt dat niet voor veel sport talenten? In de jeugdjaren lag de druk teveel bij winnen en presteren en niet op ontwikkelen, groeien, leren en vooral plezier hebben.

In de jaren na zijn sportcarrière ontwikkelde Rik zich in de zakenwereld waarbij presteren, en het beste uit jezelf en je team halen, centraal staat net zoals in sport. Meerdere top-coaching cursussen verder blijkt die opgedane kennis niet alleen van toepassing op commercieel zaken doen, maar zeker ook op het begeleiden van sporters als performance coach. In de afgelopen 10 jaar heeft Rik meerdere nationale kampioenen op de atletiekbaan begeleid, maar werd er ook samengewerkt met jeugdige toppers uit andere sporten om het beste uit hun carrière te halen.

Wat is je eigen top? Ontdek je eigen top en klim naar je eigen top… Het jonge sporters duidelijk maken te genieten van de tijd dat je fanatiek sport en zelf je eigen route te ontdekken en te ontwikkelen is de motivatie geweest om dit boek voor jou te schrijven.

Vragen? Neem contact op!