Over de clinics.

Verschillende clinics

Interesse om Goud-Zilver-Brons onder begeleiding van een MYSPORTTALENT coach te spelen met je ouders, je coach of een vriend/teamgenoot? Of wil je gewoon eens sparren over je sportprestaties en wat kan beter of wat wil je anders? 

 

vince-fleming-aZVpxRydiJk-unsplash

Teamclinic

Wil je met jouw sportteam of trainingsgroep een sessie waarin jullie via coaching elkaar beter leren kennen? Er meer begrip is voor elkaar? En jullie van daaruit per individu beter kunnen worden? Neem dan contact op voor onze teamclinic!

 Voor ons staat ‘team’ voor ‘Together Each Achieve More’, oftewel: samen bereik je afzonderlijk meer. We gaan in een coaching setting vanuit openheid en eerlijkheid een verdieping maken in ‘wat zijn jouw en jullie talenten’. Hoe gaan we als team en hoe ga jij stappen maken? Welke rol speelt de trainer/coach, welke rol spelen jullie en wat beteken jij in dit geheel? Welke van jouw talenten zet je in? Vanuit een spelsituatie kunnen we in grappige, maar ook in pittige (maar mooie) situaties komen. Er voor open staan is voor ons ‘goud’, er van leren is  voor ons ‘zilver’ en er een routine van maken is voor ons ‘brons’. Scoren jullie alle medailles?

andre-ouellet-37X0N_UYw6k-unsplash

Sportclinic

Interesse in een clinic van één van de MYSPORTTALENT-coaches en eventueel in combinatie met één van de jeugdtalenten? Wij bieden talloze opties op het gebied van: atletiek, schaatsen, wielrennen, turnen en taekwondo.

Neem contact met ons op en wij stemmen de perfecte sportclinic samen met u af!

chau-cedric--6GinD-1NwE-unsplash

1:1 Virtual performance coaching

Ben jij een jonge sporter? Wil je meer uit jezelf halen? Wil je naast je trainers team eens met iemand die objectief kijkt naar hoe het met ‘jou’ gaat en waar ‘jij’ kunt verbeteren sparren?
Wij werken in meerdere sporten met oud-toppers; uiteraard kun je een sessie met de auteur van het boek aanvragen maar ook olympisch 7-kampster Laurien Bourguignon-Hoos is te boeken voor (virtuele) coaching sessies. Laurien is naast dat ze een prachtig eigen verhaal heeft over haar topsport route ook nog eens gecertificeerd coach practicioner.

Neem contact op en dan kijken we hoe we invulling kunnen geven aan je coachingsvraagstuk.

Neem contact met ons op en wij stemmen de perfecte clinic samen met u af!

Interesse of vragen? Neem contact op!